2011

Lundarundan 2011 klartestat december-2020
Lund genom 100 år

Ny bild AC som ersätter bilden AC i pappersupplagan:Ny bild AD som ersätter bilden AD i pappersupplagan:
Ny bild AF som ersätter bilden AF i pappersupplagan, nu syns intill denna plats något som istället är mer en skamfläck för Lund än det positiva som står i bildtexten:

Mamma Mia, skamfläcken är på väg bort och kanske helt borta när du är där 🙂
Förhoppningsvis kommer det som byggs upp vara av bättre kvalité och vara där många år framåt.
Så nya bilder för AF, blir 2 st en bild på rätt plats och en bild på något man ser från platsen:Ny bild C som ersätter bilden C i pappersupplagan:

Hade fungerat bra för 2021 som handlade om spår för detta är nu spår från tid som flytt 😉

Just nu kan man se det som satt här på Konsthallen i Lund, gratis inträde 🙂
https://lundskonsthall.se/utstallningar/2021/runo-lagomarsino.-torget-mellan-murarna/

(Uppdaterat juli-2021)Ny bild E som ersätter bilden E i pappersupplagan:Ny bild L som ersätter bilden L i pappersupplagan, då det är förnyat på fasaden.
Vissa kanske blir kränkta av denna bild:Ny bild N som kompletterar bilden N i pappersupplagan, så det blir tydligare:Ny bild P som ersätter bilden P i pappersupplagan då det är lite förändrat på platsen, tror inte de som det står om i texten följde dessa tider:
Ny bild S som ersätter bilden S i pappersupplagan, då det är förnyat på platsen. Här där man nu kurar står ett 10-tal meter från förra platsen:Ny bild T som ersätter bilden T i pappersupplagan, då det är förnyat på platsen. Tittar man ner så kan man hitta vita spår i marken som ger lite tips vad som har funnits här tidigare:Ny bild V som kompletterar bilden V i pappersupplagan, så det blir tydligare:Ny bild Y som ersätter bilden Y i pappersupplagan:

 217 total views,  1 views today