2010

Lundarundan 2010 klartestat december-2020
Hantverkare i Lund

Alla bilder nedan visar inte hantverkare, utan ibland andra näringsidkare intill eller som tagit över lokalen.

Ny bild A som ersätter bilden A i pappersupplagan. Den verksamhet som fanns här är flyttad och finns nu under annat namn på annat ställe i Lund.
Finns mycket Lundahistorik i denna verksamhet där bl a namnet EOS har stor betydelse.
Intill finns här en verksamhet som många Lundabor tycker att de som utnyttjar ett visst föremål som den tidigare verksamheten som fanns här levde på skulle behöva ha utbildning i (Nej, tänker inte på elsparkcyklar, men kunde varit det också 😉 ):
Ny bild BB som ersätter bilden BB i pappersupplagan:Ny bild C som ersätter bilden C i pappersupplagan:Ny bild D som ersätter bilden D i pappersupplagan. Verksamheten som låg här tidigare blomstrade tyvärr inte och har ersatts av annan verksamhet som har i sitt namn anknytning till kvarteret:Ny bild DD som ersätter bilden DD i pappersupplagan. Verksamheten som låg här tidigare har inte gått under, har bara flyttat en bit bort på samma gata och annan verksamhet har flyttat in:Ny bild F som ersätter bilden F i pappersupplagan, ingen verksamhet kvar här:Ny bild K som ersätter bilden K i pappersupplagan:Ny bild M som ersätter bilden M i pappersupplagan. Verksamheten som låg här tidigare blev inte vid sin läst och hoppas att ingen blev sur när den nya verksamheten flyttade in:Ny bild O som ersätter bilden O i pappersupplagan:Ny bild Q som ersätter bilden Q i pappersupplagan:Ny bild W som ersätter bilden W i pappersupplagan:Ny bild Z som ersätter bilden Z i pappersupplagan:

 250 total views,  1 views today